Playmobil: Játékbolt (71536)

12,460 Ft / db

A Playmobil: Játékbolt (71536) leírása:

A Playmobil Játékbolt szett izgalmas és varázslatos világot teremt a gyerekek számára, ahol kedvükre válogathatnak a legújabb játékok között. A pláza játékboltja minden kicsi szívét megdobogtatja, hiszen itt mindig rengeteg játék várja a legkisebb látogatókat.



A játékbolt különlegessége a fotófal, ahol a gyerekek emlékképeket készíthetnek, hogy megörökítsék a boldog pillanatokat. A szett része egy kalapos férfi és egy kislány figura, akik elkalauzolnak bennünket a játékbolt világában. Az alaplap, az átlátszó oldalfal és a polcbetétes oldalfal kialakítják a bolt struktúráját, melyet két felhő és két figyelmeztető lámpa díszít. A digitális fényképezőgép állvánnyal lehetőséget biztosít a fotófalnál való fényképezésre.



A kockapolc, könyvek, bankkártyák, MP3 lejátszó, képkeret és számos építőkocka tovább gazdagítja a bolt kínálatát. A gyerekgitárok, mikrofon, plüssmackó, baba, sárkány, bogár és mini versenyautó mind-mind arra várnak, hogy a gyerekek kipróbálják őket. Emellett a mini vasút, gyermekkerékpár, léggömb, vezérlő, szörny, lávaszarv és ivópohár is megtalálható a szettben, így minden korosztály találhat kedvére valót.



A Playmobil Játékbolt szett nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek fantáziáját és kreativitását, miközben elmerülnek a játék varázslatos világában.



Tartalma:

- Figurák: 1 kalapos férfi, 1 kislány

Kiegészítők: 1 alaplap, 1 oldalfal átlátszó,

- 1 oldalfal polcbetéttel, 2 felhő,

- 2 figyelmeztető lámpa, 1 digitális fényképezőgép állvánnyal,

- 1 kockapolc, 1 fotófal, 3 könyv,

- 3 bankkártya, 1 MP3 lejátszó, 1 képkeret,

- 2 építőkocka híd, 2 építőkocka félköríves,

- 2 építőkocka háromszög, 2 gyerekgitár,

- 1 mikrofon, 1 plüssmackó, 1 baba,

- 1 sárkány, 1 bogár, 2 toll, 1 mini versenyautó,

- 2 mini vasút, 1 gyermekkerékpár,

- 1 léggömb, 1 vezérlő, 1 szörny,

- 2 lávaszarv, 1 ivópohát

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9715364
Vonalkód:
4008789715364

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl