Playmobil: Grillezés (71427)

5,080 Ft / db

A Playmobil: Grillezés (71427) leírása:

Hozz létre egy emlékezetes szabadtéri pikniket a Playmobil Grillezés (71427) szett segítségével! A termék egy kifinomult játékszett, amely minden kis Playmobil rajongó számára garantálja a szórakozást és a kreatív játékélményt.



A doboz tartalmaz egy férfi és egy gyerek figurát, akik izgalommal készülnek a grillezésre. Az egyszerűsített, de részletgazdag Playmobil figurák szórakoztatóvá teszik a játékot. A szett további részei között találsz egy madarat és egy pillangót is, hogy még életszerűbbé tegye a szabadban való időtöltést.



A grillezési élményhez minden kiegészítőt megtalálsz a dobozban, köztük egy grillfogót, egy kötényt, egy grillt és kolbászt. Az étkezőhelyszín kényelmesen berendezett székekkel, asztallal és tányérokkal vár, így mindenki élvezheti az ízletes harapnivalókat. Az italokhoz is gondoskodtak, hiszen megtalálod a hűtőládát, egy üveg üdítőt és üdítős poharakat.



Az aprólékos részletek, mint a grillnél lévő hús sülése vagy a körülötte lévő növények, hozzájárulnak a játék valószerűségéhez és a kreatív történetek kitalálásához.



A Playmobil Grillezés (71427) egy szórakoztató játékszett, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját piknik élményt alkosson és szerepjáték révén fejlessze a kreativitásukat. Ezenkívül segít az élet számos aspektusának megértésében, miközben együtt készíthetik el és elfogyaszthatják az ízletes ételeket, és közben egy szép időt tölthetnek a szabadban a figuráikkal. Legyen része ennek a kivételes Playmobil játéknak, és élvezze a grillezés varázsát a gyerekekkel!



Tartalma:

- Figurák: 1 férfi, 1 gyerek;

- Állatok: 1 madár, 1 pillangó;

- Kiegészítők: 1 grillfogó, 1 kötény, 1 grill, 1 kolbász, 2 szék, 1 asztal, 1 üveg, 3 tányér, 4 kanál, 4 villa, 4 kés, 1 hűtőláda, 1 tároló, 1 vágódeszka, 1 üdítős pohár, 1 köves falrész, 2 növény

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714275
Vonalkód:
4008789714275

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl