Playmobil: Divatüzlet (71534)

19,790 Ft / db

A Playmobil: Divatüzlet (71534) leírása:

Fedezd fel gyermeked kreativitását a Playmobil Divatüzlet szettel! Ez a 76 darabos készlet tökéletes választás a kis divatkedvelőknek, akik szívesen merülnek el a játék világában. A szettben mindent megtalálsz, ami egy menő divatüzlet működtetéséhez szükséges: próbababák, ruhák, kiegészítők, pénztárgép és persze két figura, akik élettel töltik meg a boltot.



A részletesen kidolgozott elemek segítenek a gyerekeknek, hogy valósághűen eljátsszák a vásárlás és az üzletvezetés élményét. Az üzlet színes és változatos ruhakínálatával gyermekeid órákig eljátszhatnak, kombinálhatják a ruhadarabokat, és saját divatbemutatókat rendezhetnek. A Playmobil Divatüzlet fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és a finommotoros készségeket.



Ez a szett ideális ajándék bármilyen alkalomra, hiszen a gyermekek szórakozás közben tanulhatnak és fejlődhetnek. Ráadásul a Playmobil márka híres a minőségi és tartós játékairól, így biztos lehetsz benne, hogy a Divatüzlet hosszú ideig örömet szerez majd gyermekednek.



Jellemzők:

- 76 darabos szett

- Részletesen kidolgozott elemek

- Két figura és számos kiegészítő

- Fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket

- Minőségi és tartós anyagokból készült

- Figurák: 2 nő, 1 lány

- Kiegészítők: 1 földszinti panel, 1 emeleti panel, 3 oldalsó panel polcbetéttel, 6 átlátszó oldalsó panel, 1 átlátszó tolóajtó, 1 eladói vitrin, 1 pénztárgép paravánnal és sok ruha

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9715340
Vonalkód:
4008789715340

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl