Playmobil: Spinosuaurus (71260)

24,020 Ft / db

A Playmobil: Spinosuaurus (71260) leírása:

A Playmobil Spinosaurus (71260) egy izgalmas és akcióban gazdag játékkészlet, amelyben Ayla és Samu párosa együttműködik, hogy megvédjék magukat az ellenséges erőktől egy újonnan felszerelt Saichanián. A Spinosaurus egy rendkívül részletes és mozgatható dinoszaurusz, amelynek levehető páncélzata van. A páncélzat két helyet kínál Ayla és Samu számára, így a figurák biztonságban lehetnek a dinoszauruszon.



A Spinosaurus további felszerelésekkel is rendelkezik, mint például egy nagy forgatható ágyú, egy háló a tartalék lövedékek tárolására, egy fahordó a páncélról lepattanó lövedékeknek, valamint egyéb kiegészítők, például lasszó, metszőolló, fáklya és még sok más.



Az ellenfélnek is van egy kis ágyúja lövedékekkel, amellyel próbálja megtámadni Aylát és Samut. A játék során feszült helyzetek alakulnak ki, és Ayla és Samu meg kell védeniük magukat és a Saichaniát az ellenség támadásaitól.



A Playmobil Spinosaurus (71260) készlet ideális választás minden olyan gyermek számára, aki szereti a dinoszauruszokat és az akcióval teli szerepjátékokat. Ez a készlet lehetőséget kínál a kreatív játékra és a szerepjátékra, miközben fejleszti a gyerekek kreativitását és problémamegoldó képességüket. Legyen ez a készlet a gyerekek kedvenc játéka, ahol izgalmas dinoszaurusz kalandok várnak rájuk!

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
4 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Fiúknak
Cikkszám:
9712608
Vonalkód:
4008789712608

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl

Aktuális ajánlataink