Playmobil: My Figures - Vásárlás (71541)

7,040 Ft / db

A Playmobil: My Figures - Vásárlás (71541) leírása:

Változatos és szórakoztató játékot keresel gyermekednek? A Playmobil "My Figures - Vásárlás" szett tökéletes választás! Ez a 30 darabos készlet lehetővé teszi, hogy a gyerekek elmerüljenek a vásárlás világában, miközben kreativitásukat és képzelőerejüket fejlesztik. A szettben megtalálhatóak különböző figurák, ruhadarabok és kiegészítők, amelyekkel a kicsik saját történeteiket és kalandjaikat alakíthatják ki.



A szett különlegessége, hogy a figurák és a ruhadarabok szabadon kombinálhatóak, így a gyerekek újra és újra létrehozhatják saját egyedi karaktereiket. A csomag része egy bevásárlókocsi, különféle táskák, kutya, és még sok más kiegészítő, amelyek segítségével a vásárlás élménye még élethűbbé válik. A figurák könnyen illeszthetők és mozgathatók, ami még élvezetesebbé teszi a játékot.



Ez a szett ideális választás minden kisgyerek számára, aki szereti a kreatív és szerepjátékokat. Segít a szociális készségek fejlesztésében, miközben órákig tartó szórakozást nyújt. A Playmobil minőség garantálja, hogy ez a játék hosszú élettartamú és tartós marad.



Jellemzők:

- 80 darabos készlet

- Szabadon kombinálható figurák és kiegészítők

- Tartalmaz bevásárlókocsit, táskákat, kutyát és sok más kiegészítőt

- Fejleszti a kreativitást és a szociális készségeket

- Minőségi és tartós anyagokból készült

- Figurák: 2 férfi, 2 nő

- Állat: 1 uszkár

- Kiegészítők: 1 kerek pad, 1 virágcserép liliomokkal, 1 bevásárlókocsi, 1 strandtáska, 2 pohár tetővel, 1 póráz, 1 bevásárlótáska, 1 utazótáska, 1 MP3 lejátszó, 1 hot-dog, 1 ivópohár, 1 övtáska és mások

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9715418
Vonalkód:
4008789715418

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl