Playmobil: Asterix - Quibelez de Saporan és Pepe figurák (71545)

5,860 Ft / db

A Playmobil: Asterix - Quibelez de Saporan és Pepe figurák (71545) leírása:

Légy része a híres Asterix kalandjainak a Playmobil "Asterix - Quibelez de Saporan és Pepe" figurákkal! Ez a 8 darabos készlet a legendás képregények világát hozza el gyermekednek, lehetővé téve, hogy újraélje a gallok és rómaiak közötti izgalmas történeteket. A szett tartalmazza Quibelez de Saporan és Pepe részletesen kidolgozott figuráit, akik készen állnak a kalandokra.



Quibelez de Saporan karaktere híres harcos, aki mindig készen áll a csatára, míg Pepe, a fiatal és bátor fiú, az ő hűséges kísérője. A figurák mozgatható végtagokkal és levehető kiegészítőkkel rendelkeznek, mint például Quibelez sisakja és kardja, valamint Pepe parittyája. Ezek a részletek nemcsak a játékélményt fokozzák, hanem segítenek a gyerekeknek fejleszteni finommotoros készségeiket és képzelőerejüket.



A Playmobil minőségi anyagainak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy ezek a figurák tartósak és biztonságosak. A készlet könnyen kombinálható más Playmobil szettekkel, így gyermeked még több történetet és kalandot hozhat létre.



Jellemzők:

- 8 darabos készlet

- Részletesen kidolgozott Quibelez de Saporan és Pepe figurák

- Mozgatható végtagok és levehető kiegészítők

- Fejleszti a finommotoros készségeket és a képzelőerőt

- Minőségi és tartós anyagokból készült

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
5 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9715456
Vonalkód:
4008789715456

A szállitási határidő 4-5 munkanap
Kérdés a termékrõl

Aktuális ajánlataink