Playmobil: 1.2.3 & Disney: Tigris csónakázik (71414)

3,870 Ft / db

A Playmobil: 1.2.3 & Disney: Tigris csónakázik (71414) leírása:

1.2.3 & Disney: Tigris csónakázik - A Disney Tigris által inspirált fürdőkádas készlet egy aranyos és szórakoztató módja a kisgyermekek finommotoros készségeinek fejlesztésének. Ez a vízi móka játékos és interaktív élményt kínál a fürdőzés során, miközben támogatja a kisgyermekek szem-kéz koordinációjának fejlődését.



A készlet, melyet a Disney Tigris karaktere ihletett, kifejezetten fürdőkádas játékra tervezve. A gyermekek könnyen élvezhetik a vízi kalandokat és kikapcsolódást, miközben egyidejűleg fejlesztik motoros készségeiket. Az aranyos fürdőkádas játékok a kicsik számára vonzóvá teszik a fürdést, és lehetőséget nyújtanak a szórakozásra, kreativitásra és játékra a vízben.



A vízi játék használata során a gyermekek megismerkednek a különböző mozgásokkal, a víz tulajdonságaival és a tárgyak közötti kapcsolatokkal. Mindezt egy olyan környezetben, amely a szórakozásra és tanulásra is összpontosít. Az aranyos Tigris karakterrel ellátott fürdőkádas készlet ötvözi a szórakozást és a fejlesztést, így a gyermekek egyszerre élvezhetik a vízi kalandokat és tanulhatnak is a játék során.



Jellemzők:

- Tigris csónakázik

- 1 db Tigris figura

- 1 db tigrishal

- 1 db csónak

- kiváló minőség

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
1 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714145
Vonalkód:
4008789714145

A szállitási határidő 2-3 munkanap
Kérdés a termékrõl