Playmobil: 1.2.3 & Disney: Micimackó és Malacka vadvízi kalandja (71415)

5,860 Ft / db

A Playmobil: 1.2.3 & Disney: Micimackó és Malacka vadvízi kalandja (71415) leírása:

1.2.3 & Disney: Micimackó és Malacka vadvízi kalandja - A Disney Micimackó és Malacka karakterei által inspirált vízi móka készlet egy kalandos és szórakoztató módja a kisgyermekek finommotoros készségeinek fejlesztésének. Ez a kreatív készlet játékos interakciót kínál a vízi játékok világában, miközben támogatja a kisgyermekek szem-kéz koordinációjának fejlődését.



A készlet Micimackó és Malacka karaktereitől ihletett, és speciálisan tervezve a fürdőzés során történő játékhoz. A gyermekek számára vonzóvá teszi a fürdést, és lehetőséget nyújt számukra arra, hogy együtt fedezzék fel a vízi kalandokat. A vízben való játék során a kicsik megismerkednek a különböző mozgásokkal, a víz tulajdonságaival, miközben finommotoros készségeik is fejlődnek.



A Micimackó és Malacka karakterek a gyerekek szívét hódítják meg, így a vízi kalandok még szórakoztatóbbá válnak. A kreatív készlet segítségével a gyermekek szabadon játszhatnak és alkothatnak a fürdőkádban, mindezt egy olyan környezetben, ahol a tanulás és a fejlődés örömteli élménnyé válik.



Jellemzők:

- Micimackó és Malacka vadvízi kalandjai

- 1 db Micimackó figura

- 1 db Malacka figura

- 1 db fatörzs úszógumival

- kiváló minőség

Gyártó:
Playmobil
Korcsoport:
1 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
Mindenkinek
Cikkszám:
9714152
Vonalkód:
4008789714152

A szállitási határidő 2-3 munkanap
Kérdés a termékrõl